Zaključek skavtskega leta 2014-15

31. 5. s pričetkom ob 8.00 pred litijsko cerkvijo

Vabimo te (vaju, vas) na zaključek skavtskega leta in praznovanje 20. letnice stega, ki bo v nedeljo 31. 5. s pričetkom ob 8.00 uri pred litijsko cerkvijo (pridi(te) že pred 8.00, ker bomo takrat že dvignili zastave ...). Ob 9.00 se bomo s skavtsko mašo zahvalili za preteklo skavtsko leto in priporočili za dogodivščine, ki nas čakajo v poletnih mesecih. Po končanem programu sledi piknik, zaželjeno je, da vsak prinese kakšno sladko ali slano pecivo. Končali bomo predvidoma po 14. uri. 

Pridružili se nam bodo tudi nekdanje skavtinje in skavti, zato bo še posebej slovesno! Povabi še prijatelja ali prijateljico, da vidi(jo), kaj je pravo skavtstvo! :)

Pridi pripravljen(a) na izzive, s seboj imej poleg skavtskega kroja tudi slabšo obutev in obleko. Prinesi tudi šivanko in temno moder sukanec, da si boš prišil(a) nov skavtski znak (kdor ga še nima). 
Obljube bodo potekale na skupnem delu tabora 2. 8. 2015, novinci(ke) boste pravočasno dobili vse potrebne informacije.

Kje bo letošnji (skupni) tabor?

Nekaj tednov že poteka nagradna igra za vse volčiče, volkuljice, izvidnike in vodnice, ki jo razpisuje stegovodja Samo Škrabanja. Vsi ostali (voditelji, popotniki in popotnice) ste zavezani k molčečnosti (1. skavtski zakon: Skavt si šteje v čast, da si pridobi zaupanje.)

Namiga za taborni prostor: KUGA B´ R´D? in OBRH

Nagradna igra poteka do 31. 5. do 14. ure, takrat bo razkrita lokacija in fotografije tabornega prostora, ne glede na to, če bo kdo ugotovil lokacijo ali ne.

Nagrada: celodnevno (24 ur) opravljanje zadolžitev na taboru namesto zmagovalca(ke) nagradne igre (potencialni zmagovalec(ka) ne bo dobil(a) polnih pristojnosti stegovodje, le bolj prost dan/noč bo imel(a) :) ).

Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.